Родинам наших земляків, полеглих у російсько-українській війні, вручили державні відзнаки

У день пам’яті та вшанування загиблих Героїв України, родинам наших земляків, які віддали своє життя за свободу та незалежність, були вручені державні нагороди.

Згідно з Указом Президента України № 401, посмертно нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня Рилова Миколу Валерійовича, солдата 2-го стрілецького батальйону. Микола, який народився 3 липня 1979 року, загинув 30 квітня 2024 року, проявивши особисту мужність та самовідданість у захисті державного суверенітету України.

Нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Комбатанський хрест» також посмертно нагороджено глибочанина, молодого воїна, солдата – Івана Руслановича Куцого, 2002 року народження, який загинув у перші години повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. Матері Івана також було вручено нагрудний знак “Честь та пам’ять” як знак особливої поваги до родини загиблого.

Відзнаки вручили близьким полеглих воїнів начальник Чернівецька районна військова адміністрація Дмитро Козарійчук та представники Чернівецького ТЦК.

Ці нагороди не лише символізують визнання подвигів наших Героїв, але й нагадують нам про важливість пам’яті та підтримки родин загиблих.

Вічна шана, слава та пам’ять вірним синам України: Миколі Рилову та Івану Куцому.

Світлини Чернівецької РВА.

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/news/1728591712/


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису