У громаді створять “Службу соціальної адаптації”

Глибоцьку громаду відібрано учасником проєктної ініціативи з створення та комплексної розбудови “Служби соціальної адаптації”.

Мова йде про проєкт, що фінансується ПРООН, а саме – “Експертна підтримка місцевої влади в організації відповідних соціальних послуг та створенні ефективної системи соціальної адапації вразливих груп дорослого населення, включаючи ВПО або осіб, які постраждали від війни”. Реалізовує проєкт громадська організація “Ліга соціальних працівників України” (ЛСПУ).
Перш за все основні акценти будуть розставлені на створенні ефективної системи соціальної адаптації вразливих груп населення у громаді.

Саме в рамках даного проєкту цими днями Глибоччину відвідали його безпосередні представники і експерти громадської організації “ЛСПУ” Винниченко Наталія та Толстоухова Світлана.

В ході робочої зустрічі експертів з секретарем селищної ради Оленою Бадюк та директором Центру надання соціальних послуг Валентиною Романюк обговорили перспективи громади у сфері організації та надання више згаданих послуг вразливим групам дорослого населення, у період воєнного стану та післявоєнного життя. Також окреслили для себе потенційні шляхи реалізації даного проєкту.

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/