ГЛИБОЦЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ – один з переможців проєкту #100майстерень

Про це йдеться на офіційній фейсбук сторінці профтех ліцею

Це проєкт Міністерства освіти і науки, метою якого є оновлення 100 майстерень закладів професійної освіти, які допоможуть учням ефективно та якісно навчатись найбільш затребуваним професіям для країни.
Сума, котру виділила держава для оновлення майстерні «Підготовки кадрів автомобільної галузі «AUTO SCHOOL» Глибоцькому закладу професійної освіти складає 6,62 млн грн!

Варто зазначити, що на участь у програмі профтехи подали 202 заявки. Це 33% від усіх освітніх закладів такого типу. Натомість Глибоцький профтех потрапив до числа переможців, котрі відібрала експертна комісія з-поміж 80 майстерень України.

У цій майстерні можна буде опанувати наступні професії: водій автотранспортних засобів, слюсар-ремонтник, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів.

Облаштування і підготовка до майбутнього навчального процесу розпочнеться наприкінці весни.

А вже з вересня місяця Глибоцький профтех ліцей планує «навчати десятки учнів і дорослих робітничим професіям в нових та сучасних навчальних приміщеннях».

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/