Виїзна комісія по благоустрою місцевого парку

Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк, начальник ВУЖКГа Василь Зеленівський та штатний дендролог Вадим Рудий, співвласник підприємства «Флоріум» Петро Тоненчук провели чергову виїзну комісію по благоустрою паркової зони у селищі Глибока.

Обговорили пропозиції щодо порід зелених насаджень, котрі заплановано висадити цьогоріч у весняний період. Прийнято рішення створити вільну зону дитячого майданчика згідно побажань наших мешканців, які врахували фахівці в проєкті дизайну-парку від Програми ДОБРЕ, котрий ми демонстрували в наших попередніх дописах.

Додамо, що кожне зелене насадження ретельно оглядається та актується, визначається його вік, «аварійність», загроза, яку воно може нести при падінні для відвідувачів, гранична межа росту. Також  фахівці проводять так зване “омолодження” дерев і кущів. Прибирається “парусність” дерева, робиться легшою крона, видаляються сухі гілки.

Отож задля цієї мети спільними силами вирішено цієї суботи провести сезонну обрізку дерев і кущів місцевого парку із залученням громадських активістів і мешканців громади.

Просимо всіх бажаючих долучитися до цієї акції 23 березня. Також просимо при собі мати інструменти для обрізки дерев і кущів (сікатори, садові ножиці, садову пилу, тощо).

Чекатимемо Вас у суботу о 10.00 на куті входу в парк та приміщення Аптеки №22.

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/