Іван Семенюк: талановито творив і навчав, уміло колективом керував

Є люди,образ яких постає перед очима одразу ж при назві їхнього прізвища та імені. Є серед таких і він – колишній редактор Глибоцької газети “Новий день” Іван Семенюк. Привітній і відкритий, щирий і доброзичливий, з легкою іронічною посмішкою на обличчі, водночас із великою відповідальністю, коли мова заходила про роботу, професійне ставлення до випуску газети, і її авторитет серед читачів.

Як ніхто, мабуть, інший, Іван Дмитрович умів із позаштатним активом районки, зокрема юними дописувачами, багато із котрих він благословив згодом у самостійну дорогу журналістики – далеко не завжди встелену трояндами, радше тернами. І дуже відрадно, що завдяки настановам і допомозі редактора його вихованці стали високопрофесійними фахівцями, відомими майстрами пера з найкращими людськими рисами.

Власне ці слова – тільки крихта того, що можна сказати і чого заслужив за своє життя, на превеликий жаль не тривале, аби розповісти про Івана Дмитровича Семенюка – талановитого журналіста, автора влучних гумористичних і поетичних творів. І знову ж таки – умілого керівника творчого колективу.

10 грудня, І.Д. Семенюку виповнилося б 80. Світла пам’ять і низький уклін від усіх живих, хто знав і працював пліч – о – пліч з ним.

Василь Гейніш   світлини з архіву сім’ї Семенюк