Центр професійного та креативного розвитку відкрили у Глибоцькій громаді

Цими вихідними в нашій громаді відбулося урочисте відкриття Центру професійного та креативного розвитку на базі Глибоцького ліцею та Будинку творчості дітей та юнацтва.

Загалом в рамках проєкту «Об’єднання громад задля сталого економічного зростання», що фінансується Європейським Союзом та реалізується в межах Ініціативи «Мери за економічне зростання» за підтримки Агенції розвитку громад Буковини та Мережі Центрів професійного та креативного розвитку планується відкрити 12 Центрів.

Завдяки таким закладам ініціатори проєкту мають на меті допомогти підростаючому поколінню і дорослим отримати нові навички чи удосконалити свої вміння в таких важливих професійних сферах як швейна, столярно-слюсарна та кулінарна.

Саме задля цього в рамках проєкту у Глибоці відкрили ці майстерні та закупили новітнє обладнання і оновили технічну базу.

Отож, у Будинку творчості дітей та юнацтва Глибоцької ТГ облаштували швейну майстерню а на базі Глибоцького ліцею столярно-слюсарну та кулінарну з необхідним устаткуванням.

Під час відкриття мешканці та учні шкіл громади змогли відвідати різноманітні локації та взяти участь у цікавих майстер-класах з надання домедичної допомоги, кулінарії, косметології, майстер-клас від ГО «Буковина інноваційна», де презентували професію енергоменеджера, майстер-клас від центру роботехніки «BOTEON», майстер-класи на базі столярно-слюсарної та швейної майстерень і художній майстер-клас по розпису тарілок.

Сам захід став можливим завдяки:

Ініціативі та проєкту «Мери за економічне зростання» і “Спільні рішення – задля сталого економічного зростання ConCom4EG”, що фінансується Європейським Союзом.

Агенція розвитку громад Буковини

Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання

#Мери_за_Економічне_Зростання_Україна

Мережа Центрів професійного та креативного розвитку

Глибоцький ліцей

Будинок творчості дітей та юнацтва Глибоцької ТГ

Щиро вдячні організаторам та майстрам за пізнавальні майстер-класи.

Було надзвичайно сучасно, креативно та професійно!

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/