Офіційний запуск програми співпраці Interreg NEXT між Румунією та Україною

Цими днями делегація Глибоцької громади взяла участь у заході, організованому UATCandesti (гміною Кіндешті, Ботошанського повіту) “Розвиток транскордонного партнерства в контексті пошуку нових шляхів співробітництва» та розробці транскордонних спільних проектів.

Метою заходу був офіційний запуск програми співпраці Interreg NEXT між Румунією та Україною з метою інформування зацікавлених про наявність європейських фондів, призначених для розвитку громади на кордоні між двома державами-учасницями. Також були запрошені представники BRCT Сучава та представники органів місцевого самоврядування Ботошані та Сучави з Румунії.

По завершенню офіційних зустрічей делегація Глибоцької громади у складі секретаря селищної ради Олени Бадюк, начальника фінансового відділу Ольги Сльоз, начальника економічного розвитку Світлани Григоренко, начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Петра Остафійчука відвідали комуну Дерска, Ботошанського повіту (Румунія), де проходили урочистості з нагоди святкування Дня села Дерска.

Після вітальних слів та слів подяки за постійну підтримку і співпрацю не лише на  міждержавному, але й на місцевих рівнях від очільника нашої делегації пані Олени Бадюк на сцені виступив знаний танцювальний аматорський колектив Глибоччини “Ізвораш”.

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/