Прем`єра вистави “Недоблогерши”: як не згубити себе у вирі соцмереж

Цими днями у Глибоцькому будинку культури відбулася прем`єра трагіфарсової комедійної п’єси «НЕДОБЛОГЕРШИ», за мотивами твору молодої української письменниці Олени Шевченко «Зіскочити з петель», або «Штриперда» від Народного аматорського театру.

Це перша режисерсько-постановча робота Романа Нагірного, який також приміряв на себе одну із харизматичних ролей – поліцейського Ібрагімича.

Як зауважив Роман Георгійович: «Тематика вистави є досить актуальною:  безпечне і одноманітне життя двох подружок-однокласниць, яким вже далеко за 30 у звичайному, середньостатистичному містечку та їхня буденість, пошук себе, сенсів у матриці сучасного співіснування людини і віртуального світу. Також ми з акторами хотіли показати те, як не згубити свою ідентичність у круговерті «фоток» і «нещирих почуттів».

Зі слів глядачів, пригоди Льолі і Натахи, які у бажанні стати популярними блогершами скакали то у «гречку» то у «в`язницю», виявилися смішними і дещо ексцентричними. Також втішила «жива мова» акторів на сцені, сценічні костюми і музичний супровід. Окремо варто відзначити емоції, які дарували глядачам протягом усього дійства актори: Віоріка Лупу, Марія Сіденко, Дмитро Дудка, Софія Верхоляк, Кирило Белькевич, Роман Нагірний. Беззаперечним є те, як вони проживали на сцені кожне слово.

Вдячні усім, хто долучився до створення вистави «НЕДОБЛОГЕРШИ» за позитивні емоції та кінцеве розуміння того, що першочерговим у житті є те, що неможливо знайти в інтернеті: родина, друзі, живе спілкування. Сподіваємось, що кожен з глядачів провівши паралелі віднайшов або утвердився у своїх «життєвих сенсах».

Джерело : https://hlyboka-gromada.gov.ua/