У селі Коровія Чернівецького району в результаті наїзду на пішохода, травмувався житель села Чагор

Поліцейські встановлюють обставини двох аварій, в яких травмувалося двоє буковинців.

1 листопада у селі Коровія Чернівецького району в результаті наїзду на пішохода, травмувався житель села Чагор. Цього ж дня ще один пішохід отримав травму ноги внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в селі Стара Жадова. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Попередньо поліцейські з’ясували, що 41-річний житель села Чагор Чернівецького району, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz» в селі Коровія допустив наїзд на пішохода. Внаслідок аварії 60-річний буковинець отримав численні травми голови та ноги. Чоловіка медики госпіталізували в реанімаційне відділення Лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Стара Жадова Чернівецького району. 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ-2105», не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на односельчанина. У результаті ДТП 68-річний пішохід отримав відкритий  перелом ноги. Потерпілого лікарі госпіталізували до медичної установи.

На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи Чернівецького райуправління поліції та відділення № 1 (м. Сторожинець).  

За фактами ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Поліція Буковини закликає усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися правил безпеки на дорозі. А також наголошує на необхідності виділятися у темний час доби світлоповертальними елементами на одязі. Бережіть себе та оточуючих!