Що таке хороший рок? Це незрівнянна мелодія накладена на незрівнянні рифи. (Steven Tyler)

      Сьогодні, 30 жовтня, у 1946 році народився Кріс Слейд – ударник в гуртах AC/DC, Manfred Mann’s Earth Band, The Firm і в гурті Ґері Мура. В цей же день 1947 року народився Тімоті Шміт – басист і бек-вокаліст гурту Eagles, виконавець хіта Love Will Keep Us Alive. А 30 жовтня 2000-го гурт U2 випустив альбом All That You Can’t Leave Behind з хітами “Beautiful Day”, “Walk On”, “Elevation”.

 

    Вчора, 29 жовтня, у 1944 році народився Денні Лейн – вокаліст, гітарист, клавішник і басист в гуртах Moody Blues і Wings. У цей же день 1955 року народився Кевін Дюброу, американський вокаліст, відомий як голос гурту Quiet Riot. А крім цього 29 жовтня 1965 року в Британії вийшов синґл My Generation гурту The Who. Молодий колектив, який ще не став як слід на ноги, раптом стрибнув на верхівки чартів, пропустивши перед себе лише Бітлів і Ролінгів.

 

       А 28 жовтня, у 1953 році народився Дезмонд Чайлд – автор пісень і продюсер, його твори розійшлися понад трьохсотмільйонним накладом в альбомах гуртів Bon Jovi, Aerosmith, Kiss, Alice Cooper та інших. А 28 жовтня 1981-го було офіційно заявлено про утворення гурту Metallica. То ж сьогодні ми відзначаємо 41-річчя колективу. А крім того – ще й 31-річчя синґлу The Unforgiven.

Radio ROKS