В рамках співпраці між громадами, Волоківська ТГ отримала довгоочікуваний пожежний автомобіль з Німеччини

В рамках плідної співпраці між Волоківською громадою та громадою Тіргауптен, яка знаходиться в окрузі Швабія Федеральної землі Баварія (Німеччина), отримали довгоочікуваний та такий потрібний пожежний автомобіль. Повністю укомплектований та сучасний, він підсилить безпекову спроможність нашої громади. Також партнери надали спеціальний одяг для пожежників та гуманітарну допомогу для вразливих верст населення. Щиро дякуємо всім хто є причетним до реалізації цього проекту, а саме: Тоні Бруггер, бургомістр Тіргауптена та др. Катаріна Габеркорн, відповідальна за співпрацю округу Швабія з Буковиною. З нашої сторони дякуємо, Глопіні Валентину Івановичу – голові Волоківської громади, Лук’янюку Сергію Михайловичу.

Німецькі пожежники провели інструктаж по користування даною технікою для наших місцевих пожежників та ознайомили їх з тонкощами роботи машини.

Цей вагомий результат співпраці між громадами з України та Німеччини, не перший і сподіваємось не останній. На початку серпня 2022 був підписаний документ про партнерство між нашими громадами. За підтримки Швабського округу та школи розвитку федеративної землі та села Тіргауптен, у Волоці було засновано центр політичної освіти. Будем і надалі працювати у напрямку розширення співпраці між нашими громадами, для отримання гарних і відчутних результатів, для створення кращих умов життя.

Волоківська громада