Під час виконання службового обов`язку загинув житель села Тарашани, Юрій Станіцький

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся і нашої Тарашанської громади. Під час виконання службового обов`язку загинув наш земляк – односельчанин житель села Тарашани, Станіцький Юрій Касіянович, 04 травня 1984 року народження.
Молодий Герой віддав своє життя, захищаючи на передовій нашу спільну мрію – про мир на українській землі. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе дружини Лучіки, синам– Івану та Даниїлу, батькам- пенсіонерам Касіяну Григоровичу та Зіновії Дмитрівні і разом з ними схиляємо голову в глибокій скорботі.
Неможливо знайти слова втіхи, загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
У цю гірку мить Тарашанська територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Герої не вмирають, вони просто покидають поле битви, щоб оберігати Україну на небесах…
Не забудемо Воїна – Юрія!!!!.
Про прощання в останній путь героя повідомимо додатково.
Олена Андронік
Тарашанська територіальна громада