У Глибоці відбувся благодійний захід для підтримки З С У “В ЄДНОСТІ НАША СИЛА”

      Сьогодні, 11 вересня, за ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради у Будинку творчості та дозвілля відбувся благодійний концерт, під час якого збирали кошти на потреби Збройних Сил України.

Селищний голова Григорій Ванзуряк побажав здоров’я, довгоочікувану радість перемоги і миру, Світла над темрявою, Добра над злом, надії і впевненості у завтрашньому дні та спокою у людських серцях. Воїн ЗСУ Віктор Личак подякував за організацію благодійного заходу і зазначив, що армії є кого захищати і раді кого стояти на захисті Батьківщини.

У концерті на підтримку ЗСУ для гостей та внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають у Глибоці, виступили юні таланти  Глибоцької громади.

Упродовж концерту вдалося зібрати близько 54-х тисяч гривень на підтримку ЗСУ, що вкотре доводить небайдужість громадян Глибоччини до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Всі кошти будуть передані на потреби наших захисників.

Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України!Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні!

Лише разом і лише до нашої Перемоги! Слава Україні!

фото Олени Митранюк спеціально для Глибока. INFO