У селі Старий Вовчинець Кам’янецької територіальної громади що на Глибоччині в останню путь провели воїна-Героя Миколу Будея

Сьогодні в Кам’янецькій територіальній громаді скорботний день – в останню путь провели воїна-захисника Миколу Пелиповича Будея, жителя села Старий Вовчинець.
Народився Дмитро 22 травня 1985 року в селі Старий Вовчинець. Микола добровольцем пішов на фронт захищати рідну землю.
Життя Героя обірвалося 28 липня 2022 року. Хлопцю було лише 37 років… Прожив яскраво і щвидко… Загинув будучи вірним військовій присязі з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя. У загиблого залишилася мати, сестра син та донька .
Сьогодні, 01 серпня 2022 року в рідному селі загиблого солдата відбулися заупокійний молебень і громадянська панахида.
На церемонію прощання з траурними вінками, квітами та державною символікою прийшли голова громади, представники військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, односельчани, військовослужбовці, які проходять службу на території району, представники громадських організацій, та просто небайдужі громадяни, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її громадян.
Щирі співчуття рідним та близьким загиблого у зв’язку з трагічною та непоправимою втратою висловили голова сільської ради Василь Загарюк, бойові побратими, високо оцінивши патріотичний порив і по-справжньому чоловічий вибір Миколи та запевнивши, що пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх хто його знав і любив.
Після прощання з загиблим громада села проводила в останню путь героя, який з честю і гідністю виконав свій обов’язок,
Поховали воїна-захисника з усіма військовими почестями.