У в селі Тарашани 78-річний водій «Nissan» не впорався з керуванням та врізався у відбійник

Поліцейські Буковини протягом минулої доби задокументували три ДТП з потерпілими

Учора, 12 червня, у в селі Тарашани 78-річний водій «Nissan» не впорався з керуванням та врізався у відбійник. Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Буденець, у результаті якої травмувався мотоцикліст. Також цього дня в селі Череш внаслідок наїзду на пішохода, травмувався 16-річний місцевий житель. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Уранці в селі Тарашани, 78-річний водій автомобіля «Nissan» не впорався з керуванням та врізався у відбійник. Внаслідок аварії водія госпіталізували до лікарні. Медики діагностували у чернівчанина перелом ноги та ребер.

Цього ж дня в селі Череш Чернівецького району, 18-річний водій мотоцикла «Lifan» допустив наїзд на пішохода. 16-річний місцевий житель раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

У результаті пригоди неповнолітнього пішохода доправили до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.  В хлопця діагностували перелом склепіння черепа.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася увечері в селі Буденець. 67-річний житель села Банилів-Підгірний, керуючи мотоциклом «Viper», не впорався з керуванням та з’їхав в кювет. Внаслідок ДТП мотоцикліста госпіталізували до лікарні. У потерпілого медики діагностували травми голови та садна обличчя.

На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи відділень поліції № 1 (м. Сторожинець) та № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції, які здійснили першочергові поліцейські заходи.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Буковинські поліцейські вкотре наголошують водіям двоколісних транспортних засобів неухильно дотримуватись правил безпеки дорожнього руху:

  • не перевищувати допустиму швидкість руху,
  • пам’ятати про засоби особистого захисту,
  • не сідати за кермо в нетверезому стані.

Бережіть себе  та оточуючих.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області