У ПУНКТІ ПРОПУСКУ “ПОРУБНЕ” УКРАЇНКА НАМАГАЛАСЬ ВИЇХАТИ ДО РУМУНІЇ З ПІДРОБЛЕНИМИ ДОКУМЕНТАМИ НА АВТО

Возможно, это изображение автомобиль

На україно-румунському кордоні затримано громадянку України, яка спробувала перетнути кордон за підробленим реєстраційним свідоцтвом на транспортний засіб.
Так вчора, до пункту пропуску «Порубне» прибула громадянка України, на автомобілі марки «Мазда СХ-5» 2019 року випуску. Під час перевірки документів на право керування автомобілем, на якому слідувала 38-річна мешканка міста Черкаси, у прикордонного наряду виникли сумніви щодо їхньої дійсності. В результаті поглибленого дослідження документів було встановлено їхнє підроблення. На цьому подорож водійки за кордон була завершена, адже їй довелось зустрітися зі співробітниками поліції для з’ясування обставин.
Стосовно порушниці направлено відповідні документи до Нацполіції України, оскільки вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Подальшу долю громадянки та транспортного засобу вирішить суд.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон