Протягом минулої доби задокументували дві ДТП, одна в селі Коровія що на Глибоччині а друга зі смертельним наслідком у Чернівцях

Учора, 5 червня, у Чернівцях внаслідок наїзду загинула жінка-пішохід. Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Коровія, в результаті якої травмувалися двоє неповнолітніх. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Уранці на вулиці Коперника, 33-річний водій автомобіля «Renault Express» рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на жінку-пішохода. Внаслідок аварії 90-річна чернівчанка отримала травми та померла дорогою до лікарні.

Цього ж дня в селі Коровія Чернівецького району, зіткнулися автомобіль «Volkswagen Golf» під керуванням 36-річного місцевого жителя, з мотоциклом «Senke». У результаті дорожньо-транспортної пригоди 14-річний мотоцикліст та його 16-річна пасажирка отримали травми. Обох неповнолітніх медики доправили до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці .

На місцях інцидентів працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, яка здійснила першочергові поліцейські заходи.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно за частинами 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області