НА БУКОВИНІ У ПП “ПОРУБНЕ” ЗАТРИМАЛИ ТРЬОХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ З ПІДРОБНИМИ ДОКУМЕНТАМИ

Немає опису світлини.

Так, вчора, в пункті пропуску “Порубне” прикордонники припинили три спроби незаконного перетину кордону з використанням підроблених документів. Під час проходження паспортного контролю чоловіки, які підпадають під мобілізацію, надали підроблені довідки військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби із виключенням з військового обліку.
Після оформлення відповідних документів всіх громадян, мешканців Миколаївської та Запорізької областей, передано представникам Національної поліції. Наразі чоловікам доведеться відповідати за ст. 358, 336 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та «Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб з-поміж резервістів в особливий період».
Варто зазначити, що з початку введення в Україні воєнного стану прикордонники Чернівецького загону виявили у пунктах пропуску 79 осіб з підробленими документами.