Чернівецькі поліцейські повідомили про Чернівецькі поліцейські повідомили про підозру чоловіку за вчинення крадіжки

Чернівецькі поліцейські повідомили про підозру чоловіку за вчинення крадіжки
Зловмисник таємно проник до дачного будинку чернівчанина, звідки викрав інструменти на загальну суму майже 20 тисяч гривень. За цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування.
На початку лютого до поліції Буковини надійшло повідомлення від чернівчанина, про крадіжку речей. На місці події працювали працівники Чернівецького районного управління поліції.
Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, а саме опитали заявника, можливих очевидців події та опрацювали осіб, які перебувають на обліку в поліції. Завдяки проробленій оперативній роботі поліцейські встановили особу чоловіка причетного до вчинення вказаного правопорушення. Ним виявився неодноразово судимий за скоєння аналогічних злочинів 19-річний місцевий житель.
Співробітники поліції з’ясували, що порушник пошкодив вікно до дачного будинку потерпілого, звідки викрав дві бензопили, болгарку, набір інструментів, подовжувачі різної довжини та обрізав електропроводи від побутової техніки.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частино 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України