Поліцейські затримали , причетного до аварії зі смертельними наслідками на Буковині

Увечері 5 лютого до поліції звернувся свідок ДТП та повідомив, що у місті Сторожинець водій автомобіля «Volkswagen» наїхав на пішохода, який помер на місці автопригоди. Кермувальник після вчинення правопорушення зник у невідомому напрямку. За цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування.

За вказаною адресою виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції.

Здійснюючи поліцейські заходи, правоохоронці одразу встановили особу загиблого. Ним виявився 34-річний житель села Глибочок. За маркою та номерними знаками автомобіля, який водій залишив неподалік місця вчинення ДТП, поліцейські встановили особу порушника. На його пошуки було орієнтовано усі наряди поліціїт Буковини.

Певний час водій-втікач намагався переховуватися від правоохоронців, проте вранці сам прийшов до відділення поліції та зізнався у вчиненні ДТП.

Правоохоронці затримали кермувальника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції повідомили буковинцю про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські призначили низку експертиз для встановлення причин і обставин ДТП.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/dtp/policzejski-zatrimali-vodiya-vtikacha-prichetnogo-do-avariji-zi-smertelnimi-naslidkami-na-bukovini/?fbclid=IwAR0DJAzvWStfiiuUvR8LNx06X79_CUj7xqAaIm0o_TnFCfhK-jFdmT2GDEI