Слідчі поліції встановлюють обставини аварії, в якій травмувалися троє буковинців

Сьогодні вранці, 7 лютого, у Сторожинці внаслідок порушення водієм правил дорожнього руху автомобіль перекинувся в кювет. У результаті ДТП кермувальник та двоє його пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості.

Співробітники відділення №1 ( м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції одразу виїхали за вказаною адресою. Правоохоронці встановили, що 25-річний водій автомобіля «Hyundai Sonata» не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав за межі проїжджої частини дороги та допустив з’їзд у кювет.

Унаслідок автопригоди травмувалися кермувальник і двоє пасажирів – усі вони є місцевими жителями. Медики діагностували у водія струс головного мозку та перелом плечової кістки. 25-річного пасажира із переломом руки і 22-річну жінку із забоями також доправили до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз для встановлення остаточних причин ДТП.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області