На Буковині поліцейські не допустили порушень громадського порядку у новорічну ніч

Нагадаємо, правоохоронці ГУНП в Чернівецькій області продовжують працювати у посиленому режимі несення служби та забезпечувати безпеку населення на Буковині в період відзначення новорічних свят.

Протягом останніх чотирьох днів на 9 локаціях на території Буковині проходили масові заходи з нагоди святкування Нового року. Для публічного порядку було залучено поліцейських територіальних і структурних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області. Завдяки превентивній роботі та своїм злагодженим діям буковинські правоохоронці не допустили порушень громадського порядку у цей період.

Окрім цього, працівники поліції також стежили за дотриманням правил поведінки присутніх під час масових заходів та проводили профілактичні бесіди щодо дотримання правил карантину. Відтак – поліцейські винесли 72 постанови та склали 7 протоколів на громадян через порушення маскового режиму у громадських місцях.

Упродовж чотирьох діб на території Буковини трапилося 18 аварій, внаслідок яких 2 людей загинули, ще 4 – травмувалися. Правоохоронці звертаються до громадян із проханням дотримуватися Правил дорожнього руху на дорогах та норм поведінки під час масових заходів. А у випадку виникнення небезпеки чи загрози життю чи здоров’ю – звертатися на спецлінію «102».

Відділ комунікації поліції Чернівецької області