У нас хороший депутат! А у вас?

Мешканцям Глибоки на цей раз повезло із своїм обраним депутатом ради Глибоцької об’єднаної громади.

І це дійсно так. На адресу Сорощука Юрія можете почути багато добрих слів подяки від виборців. 2 роки тому, ще до виборів, він організував та профінансував роботи по облаштуванню дитячого майданчика, що знаходиться на “Толоці” – наприкінці вулиць Ю.Федьковича та О.Кобилянської.

Були і невдоволені серед мешканців того кута, які стверджували, що не буде де випасати домашню птицю, але згодом сусіди дійшли згоди. Обгородили майданчик та трансформатор від дороги сіткою, збудували дитячу гірку, поклали лавиці для відпочинку. Відтепер діти приходять сюди гратися, спілкуватись, проводити час цікавіше.

Старі люди кажуть, що колись на цій толоці грали весілля, танцювали на храму. Потроху звичаї повертаються – вже другий рік ми тут святкуємо Новий рік.

“Головне підсказати ідею і зацікавити людей”, – каже пан Юрій. Якось, навесні під час робіт на дорогах, із людьми домовились, що зимою можна буде тут поставити ялинку. Так і зробили. 1 січня 2016 року сусіди із своїми стравами та напоями потягнулись на святкування. Грала музика, панував добрий настрій, відбувалися зустрічі, люди спілкувалися, гарно та весело проводили час.

Цьогоріч також було весело – та смачненьким всіх пригощав за свій рахунок сам наш депутат. Тут були і закопчені на ватрі стегенця, крильця, шпажки з м’ясом та печерицями, юшка. Люди сходилися з інших вулиць, дякували за свято.

Ми бачимо роботу нашого депутата – господаря. Людина старається та й роботи не цурається. Літом дороги були прогрейдовані, а взимку прочищени від снігу. Нарешті до задовільного стану було доведено освітлення наших вулиць.

До речі, минулого року Юрій Сільвестрович став керуючим Глибоцьким ЖКГ. За цей час він організував вивіз сміття двічі на місяць з приватних господарств. Потроху люди звикають до думки, що чистота довкілля залежить від них самих.

Юрій Сільвестрович не любить нічого обіцяти, а просто робить свою справу. Ми, виборці, вдячні йому і будемо підтримувати та допомагати у всіх справах. Напевне такими дбайливими мають бути всі наші депутати.

З повагою, Олена Овачук, Олександр Томиленко, Тетяна Ройк, Марія Вінніцька та інші мешканці вулиці Федьковича.