24 серпня – 30-та річниця Дня Незалежності України

Дорогі буковинці!

Прийміть сердечні вітання з нагоди головного національного свята -30- ї річниці Незалежності України.
Це свято об’єднує всіх, хто любить і шанує свою країну, хто своєю працею створює гідне майбутнє Батьківщини.
Україна завжди славилася не лише своєю багатовіковою історією, багатими культурними традиціями, а й найголовнішим – її людьми, тими, хто своєю працею наближає країну до успіху та впевненості в кожному подальшому дні.
Також це свято спонукає задуматись про свою національну ідентифікацію, важливість існування України на політичній мапі світу та нашу роль у зміцненні української державності.
Адже сьогодні ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини та до славних воїнів, які ціною власного життя захищають її!
Безперечно, роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — на зрілість, на самоповагу, на вірність батьківщині та взаєморозуміння.Вони показали, що для подальшого успішного майбутнього нашої держави необхідне об`єднання усіх громадян України у спільному прагненні – зміцнити силу і славу своєї Вітчизни, відбудувати міцний та заможний український дім, у якому щасливо будемо жити ми, наші діти й онуки.

Щиро зичу вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу та розвитку української культури.

Нехай ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Зі святом вас! З Днем Незалежності України!

З повагою, депутат Чернівецької обласної ради Василь Бічер