100-річний ювілей у доброму гуморі зустріла мешканка села Стерче Катерина Лукаш

100- літній ювілей відзначила Катерина Тодорівна Лукаш, мешканка села Стерче.

Катерина Тодорівна ніколи не сиділа склавши руки і навіть тепер потрошки порається по господарству. Про своє життя може розповідати годинами. Каже, у ньому вистачало всього: і смутку, і радості. Втім, саме це додавало снаги.

Сто років для світу – це маленька крихта у просторі часу, сто років для людини – майже вічність. Роки радісні і тяжкі, святкові і буденні, насичені подіями та непередбачуваними змінами. Але, незважаючи на поважний вік, ювілярка енергійна і своєю життєвою силою надихає оточуючих на нові трудові звершення. Гордяться довгожителькою у селі, шанують її мудрість і життєву витримку.

Щоб привітати ювілярку, до її оселі разом з старостою села Наталею Будей завітали голова Глибоцької територіальної громади Григорій Ванзуряк та голова ветеранської організації Георгій Зозуляк.

Вклоняємося Вашій життєвій мудрості та багатому досвіду. Радіємо, що переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років в такому хорошому настрої.