До Глибоцької ОТГ приєднається Черепковецька сільська рада

Черепковецька сільська рада приєднається до Глибоцької ОТГ. Зокрема, голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк зазначив на своїй сторінці у Фейсбук: «Висновок на дооб’єднання Черепковецької сільської ради до Глибоцької ОТГ отримали. Розпочинаємо готувати сесію».

Як розповів Григорій Степанович у коментарі Глибока.інфо, вже більше року с. Черепківка і с. Новий Вовчинець чекають на об’єднання до Глибоцької ОТГ, проте тільки в березні внесеними змінами до законодавства можна було пройти процедуру і починати дооб’єднуватися.

«Минулого року було зібрання громад сіл, де прийняли рішення по об’єднанню,  – зазначив Григорій Ванзуряк. – Цьогоріч знову збирали громаду, і знову громада підтвердила свою позицію».

За словами голови Глибоцької ОТГ, отримання висновку на відповідність Конституції та законам України схвалених проектів рішень Глибоцької селищної ради та Черепковецької сільської ради Глибоцького району щодо добровільного приєднання територіальних громад означає, що найближчим часом можна буде подавати документи до ЦВК для проведення довиборів до ради ОТГ.