Міжнародний День Щастя святкується щороку 20 березня

Цей день був проголошений ООН 28 червня 2012 року.
Основна мета – нагадати всім, що варто радіти життю і бути вдячним за всі подарунки долі, навіть якщо іноді вона підкидає не надто приємні сюрпризи.
🔴Маємо для вас декілька порад, як стати щасливішим вже сьогодні:
☑️Забудьте про необхідність завжди справляти добре враження на інших. Перестаньте напружуватися в спробі бути не таким, яким ви є насправді. Це марно. Подобатися всім навколо – просто неможливо.
☑️Оточуйте себе приємними людьми та речами. Навколо вас завжди має бути приємна та комфортна атмосфера де б ви не були.
☑️Уникайте спілкування з токсичними людьми. Токсичні люди можуть бути вашими колегами або членами сім’ї. Після розмови з якими ви відчуваєте втому, роздратування, спустошення. І так відбувається постійно. Намагайтеся обмежити спілкування з такими людьми. Життя коротке, нехай знайдуть собі іншу жертву.
☑️Відпустіть контроль. Відмовтеся від необхідності постійно контролювати все і всіх. Це негативно впливає на ваш внутрішній стан.
☑️Перестаньте негативити. Не сприймайте інформацію та ситуації тільки у негативному руслі. Нехай негативні думки та емоції не керують вашим життям. Ви кращі і здатні на більше, ніж вважаєте.
☑️Відпустіть минуле. Так, це дійсно складно. Тягнучи позаду чималий клунок з минулим, ви не побачите прекрасного теперішнього.
☑️Цінуйте сьогодення. В кожному дні можна знайти щось хороше. Адже невідомо, що чекає на нас завтра. Тому знайдіть щастя сьогодні і тримайте це почуття в собі.
☑️Навчіться дарувати щастя. Розділяючи з кимось його щастя, ми самі отримуємо порцію задоволення і радості. Віддаючи – отримуєш. Але дарування щастя не повинно стати звичайною торгівлею на базарі: я тобі – ти мені.
☑️Не чекайте щастя від інших. Не варто чекати, поки щастя постукає у ваші двері чи звалиться на голову. Не постукає і не звалиться. Так може минути пів життя в безглуздому очікуванні.
☑️ Майте ціль. Люди, які мають ціль, почуваються щасливішими. Якщо ви до чогось прагнете, отже, ви живете, рухаєтеся вперед та вдосконалюєтесь.
☑️ Визначте параметри свого щастя. У кожного щастя – своє. Комусь подобається багато подорожувати, а комусь – проводити побільше часу вдома, у затишку. Зловіть себе на думці, чого Вам не вистачає для повного щастя та комфорту.
☑️Припиніть порівнювати себе з іншими людьми. Живіть власним життям і створюйте його таким, як вам подобається.
May be an image of кулька та небо