Висока марка і авторитет колективу – понад усе

Трибуна керівника і депутата

Гадаю, що цілим рядом показників 2020 рік, яким би він складеним не був, все ж для нашого колективу видався доволі успішним. Передусім, вдалося підвищити професійний рівень кадрового потенціалу. Водночас, зміцнили матеріально-технічну базу, зокрема, поповнився і транспортний парк. А, отже, мали змогу працювати практично без особливих затримок і перебоїв.

Що до обсягу будівництва нових об’єктів і капітальних ремонтів, у їх переліку три споруджені і здані у експлуатацію в оптимальні строки лікарські амбулаторії, а капітально відремонтовані шість таких об’єктів. Завершено добудову нового приміщення школи на 450 учнів у Кам’янці. Змогли також провести поточні ремонти у корпусах Глибоцької райлікарні та дитячого відділення у Чернівцях. Зусиллями наших фахівців частково зроблені ремонти на дорогах мого виборчого округу у селах Петричанка, Сучевени, Купка, Петрівці.

До слова, як депутат обласної ради завжди сприяв у реалізації звернень моїх виборців. Поряд з тим, тримав і тримаю у полі постійного зору потреби воїнів АТО-ООС, брав активну участь у благодійних і волонтерських заходах про наданні допомоги воїнам, які і нині стоять на передових позиціях у війні з московським агресором на сході України.

Звісно, чимало проблем і Буковинцям нинішня пандемія, а тому посприяв у оперативному забезпеченні реанімаційного відділення Глиьбоцької лікарні пристроєм для кисневого забезпечення важкохворих пацієнтів.

І ще одне. Цілком усвідомлюю, що мої особисті зусилля успішні лише тоді, якщо маю цілковиту підтримку і порозуміння колективу, а значить повинен повсякчас дбати про людей у поліпшенні їх умов праці, забезпеченні їхньої та без затримок виплати зарплат.

Тож, вельми сподіваюсь, що і на далі зможемо високо тримати марку та авторитет товариства з обмеженою відповідальністю «Надія».

Василь Бічер, генеральний директор товариства, депутат Чернівецької обласної ради.