ВАСИЛЬ БІЧЕР ПОДЯКУВАВ ВИБОРЦЯМ ЗА ПІДТРИМКУ НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ

Шановна громадо!

Хочу висловити слова подяки усім, хто на цих місцевих виборах віддав голос за мене. Моїм друзям, колегам, знайомим і незнайомим буковинцям з Сторожинецького і мого рідного Глибоцького району, котрі висловили мені довіру та підтримку.

Уклінно дякую Вам.

Хочу запевнити, що кожного дня намагатимуся виправдати ваші сподівання, бути потрібним та ефективним для кожного з вас, для всіх мешканців нашого виборчого округу, незважаючи на те, за кого вони голосували. Нам нічого ділити, нам треба спільно братися до роботи. Треба рішуче змінювати якість життя людей, наводити порядок у нашому спільному домі, розбудовувати інфраструктуру наших міст і сіл, робити Буковину заможною, успішною, конкурентоспроможною між регіонами України.

Наші діти мають вчитися у теплих, світлих школах європейського зразка, наші люди мають мати якісну сучасну медицину, а молодь хорошу роботу і перспективу створювати сім’ї тут.

Ми повинні будувати нові дороги, тротуари, проводити новітнє освітлення вулиць, захистити екологію нашої прекрасної землі.

Переконаний, ми це можемо зробити. У якості депутата Чернівецької обласної ради я щодня працюватиму для цього. Чекаю на ваші мудрі поради та пропозиції.

Ще раз дякую вам за високу довіру, я не підведу!

З повагою, ваш Василь БІЧЕР