Коровійську школу відвідала працівниця Міністерства освіти і науки України

Головний спеціаліст відділу дітей з особливими потребами Міністерства освіти і науки України Юлія Дмітрієва-Заруденко з робочою поїздкою відвідала  Коровійську школу. Ця поїздка відбулася в рамках ознайомлення з навчальними закладами області, у яких з 1 вересня цього року можуть розпочати роботу пілотні проекти Нового Державного стандарту початкової освіти.

Зустріч проходила за участі директора Чернівецької філії Інститу модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Любові Тарангул, начальника відділу дошкільної, загальної середньої, спеціальної освіти та соціального захисту управління освіти Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Алли Кобевко та методиста НМЦ виховної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Марії Одинак. Начальник управління освіти Глибоцької РДА Василь Барарюк представив гостям освітній простір Глибоччини, а директор школи Ольга Лупуляк запросила усіх на екскурсію-знайомство школою.

В ході роботи проаналізували стан справ у закладі, а також намітили конкретні орієнтири та спланували заходи, які необхідно виконати до першого вересня. Основною метою залишається навчання “пілотної команди”: Ірини  Алексейчук, Христини Деліцой та Ольги Лупуляк.