Без зайвих слів та обіцянок разом діємо в інтересах громади

Так уже складується у житті, що ледь не щодня постають нагальні проблеми та питання, котрі потрібно вирішувати. І не завжди тут можна обійтись своїми силами, матеріальними і фінансовими ресурсами. Мабуть, як ніхто інший, саме генеральний директор ТзОВ «Надія», депутат обласної ради Василь Бічер це розуміє. Він регулярно навідується на виборчий округ, зокрема у селах Карапчів та Йорданешти.

От і днями Василь Георгійович разом із керівництвом громади, представниками Карапчівського ліцею узгодили роботи щодо капітального ремонту вхідних об’єктів до приміщення освітнього закладу. Із цією метою депутат власними коштами надасть необхідні будівельні матеріали.

Таку ж суттєву матеріальну допомогу, за словами Василя Бічера, а в нього ніколи слово не розминається з ділом, буде надано і при споруджені нового авто-пішохідного мосту у Йорданештах, очищенні придорожніх канав у селі. Водночас, у розмові зі св’ященником Георгієм Морозом, що з боку обласного депутата буде необхідне сприяння облаштуванні утепленої підлоги для новоспорудженої церкви св.. Нектарія і сільській місцині Йорданешт за Сіретом.

Георгій Лютик – голова Карапчівської ОТГ