ДЕНЬ CЕЛИЩА ГЛИБОКА 2020: СВЯТКУВАННЯ ВИРІШИЛИ ПЕРЕНЕСТИ

Святкування Дня селища Глибока, яке зазвичай відбувалося та співпадало з Днем молоді , попередньо перенесли, якщо закінчиться карантин, на  Покрову Пресвятої Богородиці -14 жовтня.

Пандемія коронавірусу вносить корективи не тільки в наші щоденні звички, але у плани на рік. День народження Глибокої, який ми звикли святкувати у останню неділю червня, цього року змушені перенести.

Сьогодні, 28 червня, вітаємо всіх глибочан з 582-ю річницею селища та Днем Молоді.

День народження нашого селища – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить свою землю, всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися тут назавжди. Усі досягнення, якими багата Глибока, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день народження селища, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує. Сучасна Глибока може пишатися тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють її обличчя. Глибока.INFO вітає з Днем селища. Бажаємо вам, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. А Глибоці процвітання, стабільності та розвитку. Бути і надалі вічно квітучим і красивим селом, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще!

Пропонуємо полинути у минуле та згадати, як Глибока відзначала це свято останніх 10 років: