ОФІЦЕРИ ЗАПАСУ ЗАПРОШУЮТЬСЯ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ

Комісаріати області запрошують офіцерів запасу на вигідних умовах укласти контракт та проходити службу у військових частинах, чи комісаріатах. Кандидати мають змогу обирати службу як в бойових підрозділах так і не бойових, тобто в частинах забезпечення, складах, арсеналах, навчальних центрах. Учасникам бойових дій пропонуються ряд посад в комісаріатах, в тому числі в Чернівецькій області.
Середній розмір грошового забезпечення молодшого офіцера становить 15 500 грн. Загалом сума залежить від вислуги, звання, посади та місця проходження служби. Під час відрядження до району ООС щомісяця додається сума 17000 грн. та 6500 грн. на другій та першій лінії відповідно. При укладанні контракту виплачується грошова допомога до 21000 грн., щорічно – кошти на оздоровлення в розмірі місячного забезпечення.
За рахунок держави для військових передбачене речове та продовольче забезпечення, медичні послуги, пільгове санітарно-курортне лікування. За бажанням військовослужбовець може орендувати житло, отримуючи за це грошову компенсацію, або проживати в гуртожитку.
Під час служби офіцери мають гарну нагоду для кар’єрного зростання, вивчення англійської мови, безкоштовного здобуття додаткової освіти, участі в міжнародних навчаннях та миротворчих місіях.
Також нагадуємо про набір на курси лідерства для офіцерського складу, які дають можливість цивільним із освітнім рівнем «бакалавр» здобути офіцерське званняпротягом одного року.
Звертайтеся до місцевих військових комісаріатів, щоб дізнатись про всі можливі пропозиції, а також телефонуйте: 0509480349, (0372)524349.

Прес-служба Чернівецького ОВК