У Глибоцькому районі створені оперативно-мобільні групи

Відповідно до протокольного рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області було призупинено роботу всіх торгових закладів, мереж міні-, супер- та гіпермаркетів, розважальних та торгівельних центрів, виставкових залів тощо, окрім продуктових секторів, а також призупинено внутрішньо обласні автобусні маршрути. Для контролю за виконанням противірусних заходів в районі  були створені оперативно-мобільні групи. До їх складу увійшли представники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, Головного управління Національної поліції України у Чернівецькій області та Держпродспоживслужби області.
Представники робочих груп відвідали заклади, які мали б зачинитися на карантин, перевірили, чи дійсно вони відтепер не працюють, роз’яснили керівникам та відповідальним особам відповідних об’єктів основні пункти протокольного рішення, а також акцентували увагу на відповідальності за невиконання протокольного рішення.
Задля подальшого запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення Служба порятунку Глибоцького району закликає громадян дотримуватись карантинних та противірусних заходів й надалі свідомо ставитися до власної безпеки, не нехтуючи застереженнями.
Глибоцький РС Управління ДСНС України у Чернівецькій області