«Імідж дошкільного навчального закладу: традиції та сучасність»

19 травня 2017 року відбувся семінар керівників ДНЗ та НВК з проблеми: «Імідж дошкільного навчального закладу: традиції та сучасність». Метою заходу було визначення складових поняття «імідж» та властивостей, які йому притаманні; визначення ролі методичної служби у формуванні позитивного іміджу дошкільного навчального закладу; вдосконалення особистісно-ділових якостей керівників та вихователів-методистів ДНЗ і формування вміння презентувати себе і свій дошкільний заклад.

Добірка матеріалів семінару, які були представлені керівникам ДНЗ та НВК, сприяли підвищенню теоретичного і практичного рівня усіх учасників, професійній самореалізації керівників ДНЗ, активізували творчу діяльність педагогів.

А далі учасники семінару мали змогу побувати у музеї гончарства, який знаходиться на Сокирянщині у селі Кобольчин. Іван Іванович Гончар, який є засновником музею, гостинно зустрів гостей-відвідувачів, цікаво розповів, демонстрував експонати народної старовини, а також провів майстер-клас по виготовленню гончарних виробів.

Всі учасники неначе здійснили подорож у часі, збагатили свої знання, зарядилися позитивом, почерпнули натхнення для подальшої праці.