Переможцем зимового Чемпіонату з міні футболу 2019-2020р.р. став ФК «Чагор»

Супер драматичним видався фінальний поєдинок зимового Чемпіонату Глибоччини з міні-футболу, в якому у неділю, 16.02.2020 року зійшлися ФК «Старий Вовчинець» та ФК «Чагор».

Фаворитами уважалися футболісти з Старго Вовчинця. У підгрупі ці команди зустрічалися між собою. У тому матчі чагорські спортсмени поступилися з рахунком 3:2.

Цього разу після першого тайму представники Чагра програвали 2:0, але у другому таймі гравці Старого Вовчинця зуміли відіграти один м’яч. Проте команда з Чагра, яка за кількістю створених голевих моментів мала перевагу, наприкінці гри зуміла забити третій гол, який і виявився останнім у фінальному матчі. Отож перемога ФК «Чагор» з рахунком 3:1 та здобули золоті медалі п’ятого за ліком зимового Чемпіонату Глибоцького району з міні футболу. ФК «Старий Вовчинець» відповідно став срібним призерам.

У матчі за 3 місце команда з Глибокої впевнено перемогла команду з села Йорданешти з рахунком 6:2.

Загалом у чемпіонаті  взяли участь 17 команд.

Всі поєдинки відбулися на  майданчику з штучним покриттям у комплексі «Козацькикй хутір».

Переможці та призери змагань були ногороджені дипломами та кубками від федерації футболу Глибоцького району, а гравці медалями. За номінаціями кращими стали воротар Віталій Луцюк з ФК «Чагор», захисник Володимир Воробець  ФК «Старий Вовчинець», бомбардир Андрій Мотовилець ФК «Глибока», а кращим гравцем змагань визнано Миколу Цепу з ФК «Чагор».

В церемонії нагородження взяли участь  Голова РО ВФСТ «Колос» Антон Телегуз,  голова ФФГР Іван Павлюк, Голови Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк, Чагорської ОТГ  Георгій  Коблюк та Старововчинецької сільської ради Петро Остафійчук