В районі проведено тиждень допризовної підготовки

З метою підвищення ефективності та якості військово-патріотичного виховання молоді та допризовної підготовки  в освітніх закладах Глибоцького району був проведений “Тиждень допризовної підготовки” з нагоди Дня Збройних Сил України.

Спільно з районним управлінням освіти та посадовими особами ОТГ, вчителями навчальних закладів було розроблено спільний план підготовки та проведення заходів.

Так, 5 грудня в Кам¢янській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений відкритий урок з предмету “Захист Вітчизни” за тематикою тактичної та  вогневої підготовки.  Представниками Глибоцького військового комісаріату проведений майстер-клас щодо сучасних вимог розбору та збору зброї, стройової та медичної підготовки. По завершенню, влаштовано військово-спортивні змагання серед юнаків “підтягування на поперечині”. Також, здійснено агітаційну роботу з молоддю щодо  престижу проходження військової служби в Збройних Силах України та військової служби за контрактом, роздано агітаційні матеріали.

З нагоди Дня Збройних Сил України  Глибоцьким ОРВК було організовано круглий стіл з питань  військово-патріотичного виховання молоді за участю учасників АТО, ветеранської організації та представників освіти.

 

 

Глибоцький ОРВК