Районний етап військово-патріотичних змагань «Естафета миру-2019»

Сьогодні,  2 жовтня відбувся районний етап військово-спортивних змагань «Естафета миру-2019». В змаганнях прийняло участь 22 команди закладів освіти району.

В прграму змагань входили 7 видів, а саме: стройова підготовка, згинання та розгинання рук в упорі лежачи за 1 хвилину, спорядження магазину АК-74 на час, підтягування на високій перекладині, розбирання та складання АК–74 на час, стрільба із пневматичної гвинтівки, метання гранати Ф-1 на дальність, воєнізована естафета.

Всі учасники змагань продемонстрували свої знання, вміння та навички з вивчення предмету «Захист Вітчизни».

Змагання проходили в напруженій боротьбі, адже кожна команда хотіла довести, що вона найкраща. У кожному виді  було визначено переможців в особистій та командній першості та нагороджено грамотами. Приємно відзначити, що у кожній команді були переможці в особистій першості в тій чи іншій номінації.

У командній першості, за підсумками результатів по всіх номінаціях, кращою була команда Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Друге місце посіли команди Старововчинецького ліцею, Корчівецької ЗОШ та Стерченської ЗОШ, третє місце вибороли команди Купського НВК №2, Глибоцької гімназії, Глибоцького ліцею та Чагорської ЗОШ.