Перша ліга ДЮФЛУ: новий сезон – нові виклики

У неділю, 8 вересня, розпочався новий сезон у Першій лізі ДЮФЛУ серед юнаків вікових категорій U-15 та U-17. У прем’єрному турі нового чемпіонату львівське “Динамо” обома командами прийматиме ФК “Арсенал” (Глибока).

“Динамівська” осінь асоціюється не тільки з урожаєм стиглих плодів, а, перш за все, з видовищними офіційними поєдинками наших колективів на всеукраїнській арені. Позаду сповнене враженнями літо, за яке, втім, наші палкі прихильники встигли скучити за якісною грою. Повертається футбольний сезон найбільш запеклих матчів, який обіцяє повний спектр емоцій.

На час літнього міжсезоння у структурі анонсованих вище “динамівських” команд відбулися певні зміни, завдяки яким спостерігати за нашими протистояннями буде ще більш захопливо. Перш за все, варто відзначити, що відтепер команду “Динамо” (Львів) (U-17) очолюватиме Іван Кульчицький. Колектив “Динамо” (Львів) (U-15) виступатиме під керівництвом Тараса Гамарника. Чи вплинуть тренерські пертурбації на гру команд та на результати? Відповідь на це та інші інтригуючі запитання може дати тільки прийдешній сезон.

Першими у новому чемпіонаті редути наших колективів випробують “гармаші” – ФК “Арсенал” (Глибока, Чернівецька область). Про майбутнього суперника “львів’ян” відомо небагато, адже опонент за нашою інформацією ще жодного разу у змаганнях Першої ліги ДЮФЛУ не брав. Власне тому, саме “динамівцям” першими доведеться скуштувати на смак невідомий фрукт, яким є “Арсенал”. Попри відсутність достатньої кількості свідчень про “пушкарів”, можемо з упевненістю зазначити про їхні успіхи у вихованні маленьких футболістів. Зокрема, наприкінці березня поточного року команда “Арсенал” Глибоцької РДЮСШ зайняла третє місце у престижному турнірі “Gymnasium Cup”, що відбувся у Києві та зібрав чимало відомих футбольних колективів, серед яких: “Шахтар” (Донецьк), “Динамо” (Київ), “Ворскла” (Полтава), “Чорноморець” (Одеса), “Авангард” (Краматорськ) та інші. Вже цей факт повинен змусити львівських “динамівців” більш пильно готуватись до зустрічі з “темною конячкою”.

В будь-якому випадку стартові дуелі Першої ліги ДЮФЛУ для “Динамо” мають бути цікавими. Можемо запевнити наших фанатів у тому, що сумувати за переглядом двобоїв точно не доведеться. Власне тому, просимо максимальної підтримки для наших хлопців уже цієї неділі. Поєдинки “Динамо” – “Арсенал” відбудуться на стадіоні “Сокіл” у Львові. Матч вікової групи U-17 розпочнеться о 12:00, хлопці вікової категорії U-15 поміряються силами о 14:00.

Попередньо також заплановано проведення онлайн-трансляцій обох дуелей. Посилання на трансляції з’являться на нашій офіційній сторінці у мережі Facebook вже у суботу.

Вболіваймо разом!

Прес-служба ФК “Динамо” (Львів)

Отож, цієї неділі 15 вересня юні футболісти Глибоцької РДЮСШ будуть приймати однолітків з славного міста Івано-Франківська.