Рятувальники Глибоцького РС У ДСНС відвідали Петричанський НВК

29 серпня 2019 року проведено акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» в Петричанському НВК.

Основною метою заходу було ознайомлення, підростаюче покоління із діяльністю пожежно-рятувальної служби, а також донесення до свідомості громадян правил безпеки життєдіяльності.

Дітям продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні у місцевих вогнеборців. Кожен бажаючий зміг відчути себе у ролі справжніх рятувальників, примірявши захисні костюми, бойовий одяг та каски рятувальників.

Працівники пожежно-рятувальної служби звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки у побуті під час користування електричними та газовими приладами.

бійці ДСНС застерегли дітей від небезпечних забав із сірниками та запальничками, роз’яснили як не допустити пожеж в екосистемах та запобігти нещасних випадків на водних об’єктах. Окрім цього, малеча дізналась про вимоги безпеки у разі знаходження застарілих боєприпасів.

Заходом залишилися задоволені усі – як присутні, так і організатори. Адже акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» ще раз довела, що фахівці Служби порятунку «101», здатні не лише ліквідовувати надзвичайні події та навчати населення правилам безпечної поведінки у побуті та на вулиці, а й дарувати гарний настрій оточуючим!

 

Руслан КРОЙТОР – начальник Глибоцького РС У ДСНС