На передодні 2019/2020 навчального року відбулася традиційна серпнева зустріч освітян Глибоччини

29 серпня відбулася серпнева конференція працівників освіти за темою «Про підсумки розвитку освітньої галузі у 2018/2019 навчальному році та завдання на 2019/2020 навчальний рік». На конференцію були запрошені представники всіх  освітянських трудових колективів: керівники закладів освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи, голови профспілкових комітетів вчителів закладів освіти, працівники управління освіти, райметодцентру.

В роботі конференції взяли участь Петро Панчук –   голова районної ради, Ілля Лопуляк     – заступник голови райдержадміністрації,  куратор освітньої галузі, Ірина Ісопенко – в.о. директора Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації, Світлана Лазурко –  голова райкому профспілки працівників освіти, Григорій Ванзуряк – голова Глибоцької селищної ради, Георгій Коблюк – голова Чагорської сільської ради, Оксана Русу – головний спеціаліст з питань освіти Тереблеченської сільської ради .

Із доповіддю «Про підсумки розвитку освітньої галузі у 2017/2018 навчальному році та завдання на 2018/2019 навчальний рік» виступив начальник управління освіти Василь Іванович Барарюк. У своїх виступах очільники району та ОТГ привітали освітян з початком навчального року, побажали натхнення, успіхів та вдячних, мотивованих учнів.

Урочисто відбулося нагородження педагогічних працівників району за високі досягнення в навчанні та вихованні грамотами районної державної адміністрації та районної ради, спільними грамотами управління освіти та райкому профспілки працівників освіти.