Співпраця бюро правової допомоги та центру зайнятості на Глибоччині продовжується

7 серпня  у Глибоцькій  районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості відбулась робоча зустріч директора Лілії Гринчешен, юрисконсульта Василя Попеску із головним спеціалістом відділу «Глибоцьке  бюро правової допомоги Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги» Євдокією Марунцелу.

Під час зустрічі було обговорено проблематику  безробітних осіб та осіб які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Спеціаліст бюро поінформувала про можливість надання безоплатної вторинної правової допомоги, зазначила категорії осіб, які мають право на отримання зазначеної безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до діючого законодавства, та стосовно порядку надання  такої допомоги, особливу  увагу звернула на можливість користування онлайн–сервісами  Міністерства  юстиції України.

Під час зустрічі, безробітний ,який перебуває на обліку в службі зайнятості , одержав кваліфіковану допомогу у вирішенні правових питань.

Згідно Меморандуму про співпрацю мiж державною службою зайнятості  та Координацiйним  центром надання правової допомоги домовлено провести круглий стіл та брифінг для учасників ООС, які перебувають на обліку в службі зайнятості.