Де знайти роботу з високою заробітною платою та повним соціальним пакетом?

Саме на це запитання дали відповідь сьогодні в Глибоцькій районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості під час проведення семінару з орієнтацією на службу в Збройних Силах  України.

Присутні на семінарі старший солдат Лукан Леся – 3-тя батальйонно-тактична група 80-окрема десантно-штурмова бригада, сержант  Карлійчук Штефан Танасійович – представник 10 ГШР 8 батальйон, військовий комісар Григорчук Олександр Петрович, заступник голови Глибоцької РДА Лопуляк Ілля Костянтинович, які провели з присутніми інформаційно-роз’яснювальну та рекламно-агітаційну роботу щодо переваг та перспектив контрактної служби. Зосереджена вся увага для мотивації кращих представників молоді до військової служби за контрактом.

Проінформовано присутніх про умови проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України, вимоги до кандидатів, порядок оформлення документів, вікові обмеження, грошове утримання та інші державні гарантії військовослужбовцям-контрактникам і членам їх сімей.

 

Відповідаючи на питання громадян особливу увагу приділялося питанням забезпечення житлом, можливості отримання другої освіти, термінів контракту, а також щодо умов робочого дня військовослужбовця, можливого кар’єрного росту і перспектив проходження контрактної служби, особливостей служби в Збройних Силах військовослужбовців-жінок.

 

Присутні отримали вичерпні відповіді на численні запитання.

 

Глибоцькою районною філією  продовжуватиметься роз’яснювальна та рекламно-агітаційна робота через профорієнтаційні заходи з орієнтації кандидатів на військову службу за контрактом з числа незайнятого населення.