Чернівціобленерго запустило мобільний застосунок, який попереджатиме про вимкнення електроенергії за графіками погодинних відключень

Скріншом застосунку eSvitlo.cv

Чернівціобленерго запустило мобільний застосунок, який попереджатиме про вимкнення електроенергії за графіками погодинних відключень.

У Чернівецькій області запрацював мобільний застосунок eSvitlo.cv, через який обленерго повідомлятиме про погодинні (стабілізаційні) вимкнення світла. Він орієнтований лише на Чернівецьку область і не повідомлятиме про планові чи аварійні відключення – тільки про погодинні.

Мобільну версію Чернівціобленерго розробило разом ТОВ “ІНТЕР КОД”. Застосунок можна завантажити в Google Play та Appstore.

Сайт 0372.ua також вже затестив цей застосунок. У нього дуже простий та зрозумілий функціонал. Після встановлення застосунки вам одразу пропонується обрати свій населений пункт. Потім – адресу або групу, до якої вона відноситься. далі ви обираєте іконку і може ввімкнути сповіщення. Крім того, ви можете додати й інші адреси – наприклад, офіс, тренажерний зал тощо.

Після цього у вас зʼявиться графік погодинних відключень, який буде оновлюватись автоматично. На момент встановлення ми порівняли графік з тим, що опублікований на сайті обленерго – він співпадав.

Застосунок eSvitlo.cv для Чернівецької області

Джерело: https://www.0372.ua/news/3792873/u-cerniveckij-oblasti-po-novomu-poperedzatimut-pro-vimknenna-svitla