Оновлений дитячий майданчик відкрили на куті Валовія у смт. Глибока

Депутат ВР Григорій Тіміш долучився до громадської ініціативи мешканців кута Валовія, що в Глибоці, і подарував батут для новооблаштованого дитячого майданчика.
Левову частку коштів, а це 32 тис.грн., на прохання ініціативної групи жителів вулиці Сокирянської виділив голова ОТГ – Григорій Ванзуряк. Близько 10 000 гривень зібрали самі ініціатори – сім`ї, в яких виховується понад 50 дітей молодшого та середнього шкільного віку. Ідея повної реконструкції дитячого майданчика належить Світлані Бурлачок– молодій, енергійній бабусі трьох внуків, яка давно виношувала думку про осучаснення території дитячих мрій, встановлення нових каруселей, була справжнім проектантом ігрових зон.
Фінансова підтримка з боку влади і зацікавленість у якісному дозвіллі власних дітей об`єднала всіх мешканців вулиці. Власні кошти, час, сили, вміння, можливості – все, що могли вкладали у спільну справу мами і татусі, дідусі і бабусі – жителі одного із найстаріших кутів селища. Результом спільних зусиль стало встановлення нових каруселей: ромашки, кількох гойдалок; 2 пісочниць, драбинок, турніків, волейбольної та баскетбольної площадок, боксерської груші; для наймолодших – кількох карусельок, лялькового будиночка та іграшкової автівки «Маквін». Доповнив радість малечі сучасний батут від народного депутата. Для безпеки дітей майданчик обнесено огорожею.
Урочисте відкриття оновленого дитячого містечка відбулося сьогодні 23 вересня 2018 року. Понад 50 дітей та стільки ж дорослих прийшли на цю знакову подію громади. Секретар селищної ради глибоцьої ОТГ Олена Бадюк передала вітання від селищного голови – Григорія Ванзуряка, подякувала мешканцям за ініціативність, наполегливість, обєднані зусилля та результативність спільної праці. Олена Іллівна наголосила, що «це найкращий дитячий майданчик у селищі».
Мешканка вулиці Сокирянської Олена Рєпіна передала вітання від Григорія Тіміша, завваживши, що Григорій Іванович завжди підтримує ініціативи громад, послідовно вкладає кошти у розвиток дітей округу, адже й сам є турботливим батьком, а від учора – ще й тричі дідусем.
Після традиційного перерізання червоної стрічки всіх охочих пригощали велетенським домашнім тортом від Марини Бурлачок, діти розсипалися по каруселях, а дорослі миттю зібрали батут, охочих пострибати на якому вишикувалася добра шеренга.
Мешканці вулиці Сокрянької висловлюють щиру вдячність голові ОТГ Григорію Ванзуряку та народному депутату Верховної Ради Григорію Тімішу за вкладені кошти, подарунки та всебічну підтримку.

 Олена Рєпіна