У школах Глибоччини пролунав останній дзвоник

Сьогодні для школярів Глибоччини пролунав останній дзвоник, який сповістив про закінчення навчальних занять та початок прекрасної пори – літніх канікул. Для кожного з гостей свята цей дзвоник мав своє значення: для дітей – це нова валізазнань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

На урочисті лінійки з нагоди свята завітали поважні гості. Так, розділити радість випускників, батьків, вчителів Чагорської ЗОШ прийшли голова Глибоцької РДА Придій Георгій Васильович, начальник управління освіти Глибоцької РДА  Барарюк Василь Іванович та сільський голова  Коблюк Георгій Степанович.

До учнів Коровійської ЗОШ, Грушівського НВК та Опришенської ЗОШ завітав Панчук Петро Володимирович –  голова районної ради, який побажав випускникам здоров’я, успіхів,  легкої долі,  мирного неба над головою, а вчителям та батькам подякував за здібних і обдарованих  учнів.

Учнів Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. привітали із завершенням навчального року Крецу Іван Пентелейович – начальник Управління пенсійного фонду України в Глибоцькому районі, Швець Василь Григорович– методист РМЦ та Марчук Андрій Іванович– спеціаліст управління освіти Глибоцької РДА. Благочиний Глибоцького району Іван Горда благословив випускників на щасливе доросле життя та  запросив усіх до спільної молитви за мир і спокій в Україні.

З привітаннями до учнів Багринівської ЗОШ звернулися Лях Микола Георгійович та Дудка Володимир Петрович– представники РМЦ та управління освіти. Вітаючи зі святом вони  висловили вдячність всім, хто зробив вагомий внесок у важливу справу навчання та виховання дітей, за невтомну працю і постійний творчий пошук, за чуйність і щедрість сердець, зазначивши, що все добро повернеться сторицею, бо діти і молодь – це майбутнє нашої країни.

Варто зазначити, що дуже багато школярів та гостей прийшли на свято у вишиванках, а коли звучав гімн України, його співали усі разом — і дорослі, і діти.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією на краще майбутнє. Бажаємо всім випускникам загальноосвітніх навчальних закладів знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави!