Учасники засідання ради проекту «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей» відвідали село Михайлівка

Голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк  зустрівся з представниками Австрійської агенції розвитку, що в рамках Програми розвитку ООН реалізує проект «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей». В  районі впроваджуються напрямки проекту: спонсорування місцевого кооперативного руху та розвиток малого підприємництва.

Учасники засідання ради проекту у складі голови координаційного бюро Австрійської Агенції Розвитку в Кишиневі – Олександр Карнер,  програмний координатор Австрійської Агенції Розвитку – Діана Челас, програмній менеджер Австрійської Агенції Розвитку в Кишиневі – Отілія Сірбу, радник з питань демократичного управління, ПРООН – Маркус Бранд, керівник програми ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку в регіонах – Мустафа Саіт Аметов  відвідали у с. Михайлівка Буковинську сироварню «Добрі Газди» та епітерапевтичний оздоровчий комплекс «Мивіра», де ознайомились з малого підприємництва, скоштували чисто екологічного продукту михайлівських підприємців.

В ході зустрічі очільник Глибоцької громади розповів історію створення кооперативу «Добрі Газди» та обговорив з австрійськими партнерами перспективи на подальшу співпрацю.