Відстань – не перепона для голосування

Тисячі глибочан нині живуть та працюють за кордоном. Переважна більшість з них має намір взяти участь у голосуванні. Ось, що, зокрема сказали нам ряд уродженців Глибочини.

Олександр Савчук:

Я мешкаю у місті Альбасето (Іспанія) вже понад 10 років, але щоразу не втрачаю можливості взяти участь на виборах, що відбуваються в Україні. Не зважаючи на те, що виборча дільниця знаходиться у м. Мадрид на відстані понад 200 км від нашого міста, я разом з друзями – українцями поїду до столиці Іспанії, аби віддати свій голос за одного з кандидатів у президенти. Вважаю, що це мій патріотичний обов’язок.

Флоря Ізраїлик, яка мешкає і працює у італійському місті Мілані, під час перебування у Глибоці у розмові з своїми знайомими зазначила, що теж обов’язково голосуватиме 31 березня за визначеного нею кандидата у президенти України.

Микола Марчук,  уродженець села Тарашани: «Із сім’єю в м. Жерона  (Іспанія) ми на заробітках вже близько 16 років і щоразу під час виборів в Україні їдемо в Барселону в Українське консульство, аби віддати свої голоси за того чи іншого кандидата, незважаючи на те, що відстань потрібно здолати не менше 100 кілометрів».