Тарас Шевченко – символ українського духу і волі

На передодні 205 річниці від дня народження Великого Кобзаря громада нашого району за доброю традицією, яка передається із покоління до покоління, щорічно вшановує світлу пам’ять Великого Кобзаря.

У Глибоцькому районному Будинку творчості та дозвілля відбулися урочистості присвячені 205 річниці великого поета і покладанням квітів до його пам’ятника у смт. Глибока. У пошануванні духовного батька української нації взяли участь голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій, заступник голови райдержадміністрації Ілля Лопуляк, голова районної ради Петро Панчук та голова Глибоцької об’єднаної територіальної громади Григорій Ванзуряк.

Ведуча Олена Рєпіна щиро дякувала всім, хто підхопив естафету «#КОБЗАРЧЕЛЕНДЖ» і так творчо та серйозно поставився до полум`яного слова Шевченка у 205 річницю народження великого Кобзаря! Також всім присутнім було продемонстровано поетичну мініатюру «П’ять жінок Тараса Григоровича Шевченка».

Також було відзначено кращих жінок району з нагоди Міжнародного жіночого дня з врученням квітів, грамот,  подяк і побажань всіх гараздів, любові, поваги та натхнення.