Глибоцький РС УДСНС у Чернівецькій області інформує

Державною службою України з питань надзвичайних ситуацій  створено портал електронних послуг ДСНС. Це онлайн-ресурс, який надає можливість усім охочим суб’єктам господарювання подавати декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки дистанційно.

Дотепер подати документи на реєстрацію декларації можна було у паперовій формі до Центру надання адміністративних послуг особисто. Суб’єкти звернення подавали документи/забирали результат особисто, долаючи значні відстані та витрачаючи додаткові ресурси.

Відтепер пропонується принципово новий рівень якості обслуговування бізнесу. Суб’єкти господарювання можуть подати такі документи у будь-який зручний час 24 години 7 днів на тиждень через мережу Інтернет, витративши на це не більше декількох хвилин.

Електронна послуга вже доступна через https://e-services.dsns.gov.ua/ і https://www.kmu.gov.ua/ua/services. Електронні форми документів з автоматичною перевіркою та підказками максимально мінімізують ризик допущення помилок при їх заповненні.